Ο "δαιμονισμένος" Ιβάν του 2014 και το σερί του

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bresevicΣτα δύο τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ στην Γ’ εθνική ο Ιβάν Μπρέσεβιτς έχει σκοράρει έξι γκολ, με ισάριθμα χατ τρικ στη Νάξο με τον Πανναξιακό στις 26/01 και στο ΟΑΚΑ με τον Μανδραϊκό πριν δύο εβδομάδες. Μάλιστα, ο υψηλόσωμος Κροάτης επιθετικός της Ένωσης έχει τρία χατ τρικ (είχε και ένα με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα εντός έδρας), ενώ στο 2014 έχει απίστευτη συχνότητα σκοραρίσματος.

Στο Αιγάλεω αρχές της χρονιάς με το γκολ του στο 88’ έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ με 1-2, στο ματς με τον Περαμαϊκό δεν σκόραρε, ενώ στο επόμενο με τον Περαμαϊκό έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Ακολούθησαν δύο παιχνίδια με έξι γκολ. Τρία στη Νάξο σε 90 λεπτά και άλλα τόσα σε 72 λεπτά στο ΟΑΚΑ με τον Μανδραϊκό. Έχει φτάσει τα 15 γκολ και είναι με τέσσερα γκολ διαφορά από τον Ντακόλ, ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ φέτος στην Γ’ εθνική.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X