Ρόνι Λέβι: «Μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος ο Λιβάι»

Ρόνι Λέβι: «Μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος ο Λιβάι»
Photo Credits: INTIME

Ο νυν προπονητής της Χάποελ Χάιφα, Ρόνι Λέβι, μίλησε για το Λιβάι Γκάρσια, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόνι Λέβι, ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Χάποελ Χάιφα ως προπονητής, μίλησε στο SDNA για τον πρώην παίκτη του και νυν επιθετικό της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία, για τον οποίο είπε τα καλύτερα.

Αναλυτικά:

Συνεργάστηκες με τον Λιβάι Γκαρσία στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Παρακολουθείς την εξέλιξη του στην ΑΕΚ;

«Παρακολουθώ την πορεία του Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ και είμαι πολύ χαρούμενος για όσα κάνει. Πάνω από όλα είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας που διαθέτει μεγάλη ποιότητα ως ποδοσφαιριστής.

Του εύχομαι να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Θυμάμαι όταν ήρθε στην Μπεϊτάρ, ο Γιόσι Μπεναγιούν ήταν ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας και με ρώτησε εάν θα πρέπει να αποκτήσουμε τον Γκαρσία.

Είχε δείξει πράγματα από την πρώτη σεζόν του στο Ισραήλ με τη φανέλα της Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα. Από την αρχή καταλάβαμε πως πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X