Μελισσανίδης: «Δεν θα πληγώσουμε την Εθνική»

Μελισσανίδης: «Δεν θα πληγώσουμε την Εθνική»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σχολίασε την απόφαση να αναβληθεί η 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League με αφορμή τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Δημήτρης Μελισσανίδης ανέφερε πως η απόφαση για αναβολή ήταν ξεκάθαρα υπέρ της εθνικής ομάδας.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να κυκλοφόρησαν ανυπόστατες φήμες πως η ΑΕΚ ήταν κατά της αναβολής της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ όμως, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιώργος Κοσμάς στην τοποθέτησή του στο ΔΣ διέψευσε το παραπάνω και δεδομένα πιστοποίησε ότι η Ένωση είναι πάντα δίπλα στην Εθνική ομάδα.

Επιπλέον, ο Δημήτρης Μελισσανίδης σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», δήλωσε ξεκάθαρα πως η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το καλό της εθνικής ομάδας.

«Εμείς δεν θα πληγώσουμε την Εθνική. Της έχουμε δώσει το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα για να παίζει και να αποκτήσει μια έδρα που θα τη βοηθήσει να πετυχαίνει τους στόχους της. Θα παίξουμε με όλους, όποτε οριστούν τα ματς», έλεγε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ στους συνεργάτες του και αυτή ήταν η στάση που κράτησε η ομάδα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X