Καραχάλιος: "Τρέλα για να φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ"

Ματιές σε Καραχάλιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karaxaliosΟ Ζήσης Καραχάλιος αποτελεί έναν 18χρονο ποδοσφαιριστή για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Την συγκεκριμένη περίπτωση την προχωρούνε στην Ένωση και  ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δηλώνει ενθουσιασμένος.

Αναλυτικά όσα τόνισε στην «Ώρα των Σπορ»

«Όταν πληροφορήθηκα πως η ΑΕΚ με παρακολουθεί και είμαι μέσα στους παίκτες που εξετάζει για τη νέα χρονιά, ενθουσιάστηκα. Και νομίζω είναι λογικό αυτό και θα συνέβαινε στον κάθε ένα, όταν μια ομάδα όπως η ΑΕΚ κοιτούσε την περίπτωσή του. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για την ομάδα που υποστηρίζεις και από μικρό παιδί. Μία από τις πρώτες λέξεις που έμαθα από τους γονείς μου ήταν… ΑΕΚ (γέλια)!

Έχω πάει πολλές φορές στο γήπεδο για να δω παιχνίδια της και πραγματικά κάθε φορά που με περνά από το μυαλό πως μπορεί, κάποτε, να αγωνιστώ με τα χρώματά της… τρελαίνομαι! Είναι παιδικό μου όνειρό μου να φορέσω τη φανέλα της και μακάρι να πραγματοποιηθεί. Εγώ ανήκω στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με τους ανθρώπους εδώ να με πιστεύουν και να μου δίνουν την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω, από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ.

Παραμένω επικεντρωμένος στο πως θα βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και το καλοκαίρι, όταν έρθει η ώρα, θα δούμε τι θα γίνει. Μακάρι να πάνε όλα καλά και το καλοκαίρι, αφού ολοκληρώσω τη χρονιά μου με την Αναγέννηση και έχω προσφέρει όσα περισσότερα μπορώ, να γίνει αυτό το πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X