Μετά το «λαβράκι» παίρνουν σειρά στην ΑΕΚ, τα μεγάλα (μεταγραφικά) «ψάρια»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lyberopoulosΜε πρωτοφανή ταχύτητα(ήδη μήνα Φλεβάρη έχει κλείσει οκτώ παίκτες) αλλά και μεθοδικότητα, προχωρούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο πως στην Ένωση θέλουν να εκμεταλλευτούν την πολυτέλεια του χρόνου που δεδομένα έχουν, για να ολοκληρώσουν όλες ή έστω τις περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις, πριν καν μπει το καλοκαίρι. Μετά το… ντεμαράζ με Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο, Αραβίδη και Ανέστη τον Γενάρη, την προηγούμενη εβδομάδα η ΑΕΚ τέλειωσε και την υπόθεση του Ζόριτς.

Και αφού ψάρεψαν το «λαβράκι» από το Μαυροβούνιο, οι άνθρωποι της Ένωσης φαίνεται πως τώρα δίνουν σειρά στα μεγάλα (μεταγραφικά) ψάρια. Αποτελεί ειλημμένη απόφαση, να γίνει υπέρβαση στο μπάτζετ για τρεις κινήσεις. Και αυτό προκειμένου να αποκτηθούν παίκτες που έχουν μεν ακριβά (τηρουμένων των αναλογιών) συμβόλαια, αλλά θα μπορούν να κάνουν την διαφορά. Προφανώς οι κινήσεις αυτές προορίζονται για τις τρεις θέσεις στον άξονα. Στο κέντρο της άμυνας, στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να προχωρήσουν και αυτές τις υποθέσεις. Για κάθε μια από τις θέσεις, υπάρχουν περισσότεροι του ενός υποψήφιοι. Ο λόγος προφανής. Πρόκειται για δύσκολες μεταγραφικές περιπτώσεις, που δεν είναι διόλου βέβαιο πως θα κλείσουν. Για παράδειγμα στην υπόθεση του Ιγκλέσιας, η ΑΕΚ έχει βρει απέναντι της μια πρόταση μαμούθ από την Κίνα, που είναι αδύνατον να ανταγωνιστεί.

Πάντως η προτεραιότητα που έχει μπει στις συναντήσεις και στις επαφές που κάνουν οι άνθρωποι της Ένωσης και κυρίως ο Νίκος Λυμπερόπουλος, είναι να προχωρήσουν άμεσα οι περιπτώσεις που έχουν επιλεγεί, για να γίνει η υπέρβαση. Προφανώς και δεν θα τελειώσουν όλες οι κινήσεις άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμα και για κάποιες, που αξίζουν τον κόπο, η ΑΕΚ να περιμένει. Ωστόσο το σίγουρο είναι πως ήδη για κάποιες εκ των “δυνατών” περιπτώσεων, έχει ήδη αρχίσει να κινείται.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X