Κέιν: «Ας είναι η αρχή της ανάκαμψης»

Champions League: Χωρίς δυσκολία η Μπάγερν καθάρισε την Λάτσιο (3-0) και πήρε το εισιτήριο για τους «8»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πίστη ότι η νίκη επί της Λάτσιο και η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League θα σημάνει την αρχή για την ανάκαμψη της Μπάγερν ως το τέλος της σεζόν εξέφρασε ο Χάρι Κέιν.

«Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι ένα σημείο για την ανάκαμψη στο υπόλοιπο της χρονιάς», δήλωσε ο Άγγλος σέντερ φορ, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στη νίκη των Βαυαρών με 3-0 επί της Λάτσιο, αποτέλεσμα που έφερε τη γερμανική ομάδα στα προημιτελικά του Champions League.

«Εάν παίξουμε έτσι στους περισσότερους αγώνες, θα επιστρέψουμε στις νίκες. Ήταν μια ευχάριστη βραδυά», τόνισε ο κορυφαίος σκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και πρόσθεσε:

«Είναι μια καλή σεζόν μέχρι στιγμής όσον αφορά στα γκολ που έχουμε πετύχει, αλλά ως ομάδα ξέρουμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Προσπαθώ να βοηθήσω σε αυτήν την κατάσταση, η ομάδα προσπαθεί να βοηθήσει σε αυτήν την κατάσταση. Και ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει ως σημείο καμπής στην Bundesliga για να ασκήσει λίγη πίεση στη Λεβερκούζεν».

Από την πλευρά του, ο Τζόσουα Κίμιχ, επεσήμανε: «Πιστεύω ότι θα χρειασθούμε μερικά καλά ματς για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Απόψε (σ.σ. χθες 5/3) ήταν σίγουρα ένα καλό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Αλλά πρέπει να το επιβεβαιώσουμε σε τρεις ημέρες, διαφορετικά θα πρέπει ν’ αρχίσουμε ξανά από την αρχή».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X