Πέρασε αέρα (0-2) η ΑΕΚ Β' από την έδρα του Αιολικού!

Πέρασε αέρα (0-2) η ΑΕΚ Β' από την έδρα του Αιολικού!
Photo Credits: INTIME

Σπουδαίο διπλό για την ΑΕΚ Β' μέσα στην Μυτιλήνη με 0-2 επί του Αιολικού εξασφαλίζοντας τα play offs

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαία νίκη μέσα στην Μυτιλήνη πανηγύρισε η ΑΕΚ Β’ που επικράτησε με 0-2 του Αιολικού και αναρριχήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας του βορείου ομίλου και εξασφάλισε τα play offs.

Η ΑΕΚ Β’ επί της ουσίας πέρασε σαν «σίφουνας» από την Λέσβο με εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 2ο λεπτό για την ΑΕΚ Β’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαχαίρα. Στο 16′ και το 25′ ο Ντόκιτς σταμάτησε τις προσπάθειες των Λαμαράνα και Θεοδωρίδη, ενώ στο 32′ ο Ραντόνια έκανε το σουτ απο δεξιά, με την μπάλα να βρίσκει στον Ιγκνάτοβιτς και να καταλήγει στο δοκάρι.

Στο 52′ ο Χρυσόπουλος έκανε το 0-1 με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Μαχαίρα. Στο 82′ ο Φοφανά με καταπληκτική κάθετη βρήκε τον Γκολφίνο, ο οποίος έσκαψε ωραία τον Ντόκιτς για το 0-2.

Το φιλμ του αγώνα

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μαχαίρας με φάουλ δημιούργησε την πρώτη συνθήκη στο παιχνίδι με τον Ντόκιτς με γροθιές να διώχνει. Η ΑΕΚ πρέσαρε εξαιρετικά στο μισό του αντιπάλου και στο 11ο λεπτό ο Τζούντα Γκαρσία έκανε το κλέψιμο πάτησε περιοχή αλλά έκανε ένα γκελ η μπάλα με αποτέλεσμα το σουτ να φύγει μακριά από την εστία.

Στο 16’ ξανά η «ένωση» πάτησε περιοχή με τον Λαμαράνα από πλάγια να προσπαθεί να σκοράρει αλλά ο Ντόκιτς βγήκε και επενέβη κλείνοντας την γωνία του. Δύο λεπτά μετά ξανά ο Μαχαίρας με προσωπική ενέργεια σούταρε δυνατά αλλά μπλόκαρε στην γωνία του ο τερματοφύλακας του Αιολικού. Ακόμα ένα κλέψιμο της ΑΕΚ έφερε τον Θεοδωρίδη σε θέση βολής εντός περιοχής αλλά ήταν αδύναμο το σουτ και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Στο 32’ ο Ραντόνια έπειτα από σέντρα σούταρε εν κινήσει, ο Ιγκνάτοβιτς παρενέβη και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Αιολικού σε πολύ μεγάλη στιγμή για τους «κιτρινόμαυρους».

Η ΑΕΚ Β’ έκανε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο παίζοντας στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο της, την ώρα που δημιούργησε αρκετές συνθήκες με το μόνο που να της λείπει να είναι το γκολ.

Στο 52’ ο Μαχαίρας έβγαλε εξαιρειτική σέντρα με τον Χρυσόπουλο να νικάει άπαντες στον αέρα και να βάζει μπροστά την ΑΕΚ.

Στο 58’ ο Θεοδωρίδης έπειτα από σέντρα του Ραντόνια έστειλε μόλις έξω την μπάλα. Η ΑΕΚ μετά το γκολ δεν έριξε ρυθμό στην πίεση της συνέχισε στο ίδιο μοτίβο απλά προσπαθούσε να κοντρολάρει καλύτερα την κατοχή του αγώνα.

Χαρακτηριστικό πως στην εστία της δεν δέχθηκε ούτε μία φάση το σύνολο του Νίκου Κούστα, μέχρι το 80’ οπού ο Ζάκαριτς έπειτα από λάθος του Χρυσόπουλου γύρισε, η μπάλα κόντραρε και ανάγκασε τον Θεοχάρη να διώξει σε κόρνερ. Δύο λεπτά ο Φοφανά με απίθανη κάθετη πάσα έκοψε στα δύο την άμυνα του Αιολικού και ο Γκολφίνος πλάσαρε ιδανικά για το 2-0 της ΑΕΚ.

Αιολικός: Ντόκιτς, Ουνγιαλίδης, Ιγκνάτοβιτς (73’ Κολλαράς), Ντίμοφ, Καρανίκας, Σέρνίτς (83’ Κριμιτζάς) , Τριανταφυλλάκος, Μπενίτεζ (83’ Νούλας), Γιόουκ (63’ Μπαλογιάννης), Ζάκαριτς, Ζιβοίνοβιτς

ΑΕΚ Β’ : Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος, Λαμαράνα (72’ Σαμπανάτζοβιτς), Φοφανά, Μαχαίρας (85’ Τιεί), Ρουκουνάκης (46’ Χριστόπουλος), Τζούντα Γκαρσία (64’ Κάτσικας), Θεοδωρίδης(72’ Γκολφίνος)

Δείτε πώς περιέγραψε το ματς το enwsi.gr

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου:

Αιολικός – ΑΕΚ Β’ 0-2

Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Πόντου 4-1
Κοζάνη – Ηρακλής 1-0
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ Β’ 3-1
Μακεδονικός – Καμπανιακός 0-1
Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-2

Η βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 55 (22 ματς)
2. ΑΕΛ 46 (21 ματς)
3. Νίκη Βόλου 32 (21 ματς)
4. ΑΕΚ Β’ 31 (21 ματς)
5. Μακεδονικός 30 (21 ματς)
————————–
6. ΠΑΟΚ Β’ 27 (21 ματς)
7. Ηρακλής 26 (21 ματς)
8. Αναγέννηση Καρδίτσας 26 (21 ματς)
9. Κοζάνη 24 (22 ματς)
10. Καμπανιακός 23 (21 ματς)
11. Αιολικός 19 (21 ματς)
—————————
12. Απόλλων Πόντου 11 (21 ματς)
13. Αλμωπός Αριδαίας 0

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X