Δεν της γλιτώνει και πληρώνει η ΑΕΚάρα!

Δεν της γλιτώνει και πληρώνει η ΑΕΚάρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελειώνει τον Άρη και ετοιμάζεται για πλέι-οφ: Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ομάδα του Άκη Μάντζιου (19:30) και με νίκη «κλειδώνει» την 1η θέση της κανονικής διάρκειας της Super League.

Με το που πάτησε γκάζι, δεν μπορεί να την σταματήσει κανένας. Μετά και το 4-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, η ΑΕΚ έμεινε για έβδομο σερί ματς αήττητη (έξι νίκες, μία ισοπαλία), κράτησε την κορυφή της Super League και τώρα ψάχνει ακόμα ένα τρίποντο, ώστε να μπει στα πλέι-οφ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και με αγωνιστικό πλεονέκτημα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η «Ένωση», με την εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία ματς, την αγωνιστική φόρμα και την ποιότητα σε όλες τις θέσεις, μπορεί να περάσει άνετα από την έδρα του Άρη, που σίγουρα βρίσκεται ένα σκαλί πιο κάτω σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Επιπρόσθετα, το κίνητρο υφίσταται μόνο στη μεριά της ΑΕΚ και η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει την ικανότητα να φτάσει σε ακόμα μία εμφατική νίκη: Ο συνδυασμός της νίκης των φιλοξενούμενων με το Over 2.5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 2.50.

Η φόρα από τις συνεχόμενες νίκες, σε συνδυασμό με τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο τέμπο που θα δούμε από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης. Η ΑΕΚ θα επιδιώξει να κυριαρχήσει βγαίνοντας από τα… αποδυτήρια και είναι δεδομένο πως μπορεί να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία. Με λίγη τύχη, ο «Δικέφαλος» θα προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο, ενδεχόμενο που συνοδεύεται με απόδοση 2.06.

Λίγες ώρες μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Έκι Πόνσε ετοιμάζεται να παίξει καθοριστικό ρόλο και κόντρα στον Άρη. Ο έμπειρος φορ σκόραρε δύο φορές και αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, αποτελώντας έτσι τον μεγαλύτερο «κίνδυνο» για την άμυνα του Άρη. Ο Πόνσε θα βρει σίγουρα ευκαιρίες και ένα – τουλάχιστον – γκολ του βρίσκεται σε απόδοση 2.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X