AEK: Η ώρα του Λιούμπιτσιτς στο Χαριλάου

AEK: Η ώρα του Λιούμπιτσιτς στο Χαριλάου
Photo Credits: INTIME

Φαίνεται πως έφθασε η ώρα ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς να βρεθεί στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ στο «Βικελίδης» κόντρα στον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ώρα για τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς φαίνεται πως έφθασε… Με τον Κροάτη χαφ να είναι πολύ πιθανό πως θα βρίσκεται απόψε (19:30) στη βασική ενδεκάδα της Ένωσης στο δύσκολο ματς κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Λιούμπιτσιτς ήταν δεδομένο πως θα έπρεπε να πείσει τον απαιτητικό Ματίας Αλμέιδα πως είναι έτοιμος για την ενδεκάδα και δη σε τρεξίματα, ένταση και συνεργασίες στον άξονα. Ματς με τα ματς έπαιρνε λεπτά (5 παιχνίδια αλλαγή), ήρθαν και τα γκολ με Κηφισιά (3-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (4-2) όντας, μάλιστα, ένας εκ των κομβικών παικτών στο ματς μεσοβδόμαδα με τους Ηπειρώτες και έτσι απόψε ο Κροάτης χαφ είναι πολύ πιθανό, αν όχι βέβαιο πως θα βρίσκεται στους πρώτους «11» κόντρα στον Άρη.

Τι έχει κάνει ο Λιούμπιτσιτς με την ΑΕΚ

Έως σήμερα ο Λιούμπιτσιτς έχει παίξει σε πέντε ματς από τότε που ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν πέντε ολιγόλεπτες συμμετοχές, συνολικής διάρκειας 95 λεπτών, ίσα δηλαδή με έναν αγώνα.

Κι όμως, έχει ήδη πετύχει δύο τέρματα, το ένα εκ των οποίων ήταν καθοριστικό καθώς “έγραψε” το 3-2 στη Νέα Φιλαδέλφεια επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι πλέον έτοιμος για το αρχικό σχήμα; Υπάρχει μια σκέψη να γίνει αυτό με τον Άρη (03/03), αν κι ο Αλμέιδα είναι άνθρωπος των ισορροπιών και δύσκολα τις καταστρατηγεί.

Ο Λιούμπιτσιτς έρχεται να προσφέρει σε έναν τομέα που η ΑΕΚ είχε ανάγκη και πείθει ότι η αίσθησή του στο σκοράρισμα είναι ένα από τα σημαντικά προτερήματά του. Επομένως φαίνεται πως αυτό μάλλον θα παίξει ρόλο στην τελική επιλογή του Αλμέιδα και απόψε, αλλά και για τα κρίσιμα ματς των πλέι οφ της Super League.

Δείτε τα ματς του Λιούμπιτσιτς με την ΑΕΚ:

AEK: Η ώρα του Λιούμπιτσιτς στο Χαριλάου

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X