«Είναι πολύ μ@λ@κα@ς» – Ξέσπασε η Βάσια Τριφύλλη για Μητροπολίτη

«Είναι πολύ μ@λ@κα@ς» – Ξέσπασε η Βάσια Τριφύλλη για Μητροπολίτη

«Η Εκκλησία θα έπρεπε να μη μιλάει και πολύ. Γνωρίζω πολλούς ιερείς που είναι παντρεμένοι με παιδιά και ομοφυλόφιλοι» είπε μεταξύ άλλων η Βάσια Τριφύλλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Η Εκκλησία θα έπρεπε να μη μιλάει και πολύ. Γνωρίζω πολλούς ιερείς που είναι παντρεμένοι με παιδιά και ομοφυλόφιλοι» είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η Βάσια Τριφύλλη, με αφορμή το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Η δημοφιλής ηθοποιός αλλά και παρουσιάστρια του θρυλικού «Ραντεβού στα τυφλά», Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Ο πυρήνας της ελληνικής οικογένειας δεν μπορεί να αλλάξει με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, γιατί είναι η παλαιότερη των Ευρωπαίων πολιτών», ανέφερε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

«Όταν αποφάσισα να υιοθετήσω το παιδί μου, άκουσα όλα τα «δεν μπορώ». Τι άλλο να πουν; Ότι είμαι λεσβία; Ότι είμαι ομοφυλόφιλη; Το να αγάς το παιδί σου δεν είναι το πιο σημαντικό;», σημειώνει η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X