Άρης: Ναυαγεί του Κάρλσον

Άρης: Ναυαγεί του Κάρλσον
Photo Credits: INTIME

Διαψεύδονται οι φήμες που ήθελαν τον Ντέιβιντ Κάρλσον να φεύγει από τον Άρη και να επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Γκέτεμποργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέιβιντ Κάρλσον δεσμεύεται με ένα αρκετά “βαρύ” συμβόλαιο για τα δεδομένα του Άρη, αλλά εδώ και καιρό οργιάζουν οι φήμες στην Αλκμήνης περί διαζυγίου των δύο πλευρών.

Ο Σουηδός δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των “κιτρινόμαυρων”, ο Άκης Μάντζιος με τον Θόδωρο Καρυπίδη συμφώνησαν στο να λυθεί το συμβόλαιο του και ο ποδοσφαιριστής αφού ενημερώθηκε σχετικά, ψάχτηκε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αρχές Ιανουαρίου, οι πληροφορίες που ήρθαν από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή, ανέφεραν ότι υπήρξε ενδιαφέρον από την Γκέτεμποργκ για την απόκτηση του.

Τις τελευταίες ημέρες όμως, δημοσιεύματα από την Σουηδία αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη περίπτωση… ναυαγεί χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Την είδηση (σχεδόν) επιβεβαίωσε ο Χάκαν Μιλντ, τεχνικός διεθυντής της Γκέτεμποργκ, ο οποίος δήλωσε πως δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, κλείνοντας (τουλάχιστον) προς το παρόν τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των τριών πλευρών.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X