Με rotation και το μυαλό στο κύπελλο ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ

Με rotation και το μυαλό στο κύπελλο ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Εκτεταμένο rotation ετοιμάζει ο Μάντζιος για τον αγώνα με την ΑΕΚ καθώς θέλει να ξεκουράσει τους βασικούς ενόψει της ρεβάνς της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μίνι προετοιμασία ενόψει του αυριανού (3/3) αγώνα κόντρα στην «Ένωση» βρίσκεται ο Άρης, μετά το χθεσινό ρεπό και με τη ρεβάνς κυπέλλου να ακολουθεί μεσοβδόμαδα, ο Άκης Μάντζιος θα προχωρήσει σε αλλαγές για την εντεκάδα.

Σημειώνεται πως ο 54χρονος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Βλαντιμίρ Νταρίντα – Αλβάρο Σαμόρα και τον Ρούμπεν Πάρντο που αισθάνεται ενοχλήσεις ενώ κάποιοι κομβικοί παίκτες όπως οι Φραν Βέλεθ, Μόουζες Οντουμπάτζο, Μανού Γκαρθία, Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Λορέν Μορόν αναμένεται να πάρουν ανάσες προκειμένου να είναι φρέσκοι για τον καθοριστικό αγώνα με τους Αγρινιώτες που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό.

Οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν το μεσημέρι στο Δασυγένειο και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι ενάντια στην ομάδα του Ματίας Αλμέϊδα.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X