Κροατικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον Λιούμπιτσιτς: Προσαρμόστηκε στην ΑΕΚ και ετοιμάζεται για την Εθνική Κροατίας

Κροατικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον Λιούμπιτσιτς: Προσαρμόστηκε στην ΑΕΚ και ετοιμάζεται για την Εθνική Κροατίας
Photo Credits: INTIME

Θέμα συζήτησης έχει γίνει ο Λιούμπιτσιτς και η γρήγορη προσαρμογή του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Ιανουάριο η ΑΕΚ έκανε το μπαμ και έφερε στην Ελλάδα τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς έναντι 5 εκατ. ευρώ. Ο Αυστροκροάτης είχε αντιμετωπίσει την Ένωση  ως αντίπαλος στα παιχνίδια με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στον  Ματίας Αλμέιδα. Ο  Λιούμπιτσιτς ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στο παινιδι της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην «Αγία Σοφία – OPAP Arena» κάνοντας το 3-2 και την ανατροπή για τους «κιτρινόμαυρους», πετυχαίνοντας το δεύτερο του γκολ στην σεζόν.

Η παρουσία του Λιούμπισιτς, είναι ένα από τα θέματα συζήτησης στην Κροατία με αρκετά ΜΜΕ να φιλοξενούν άρθρα για τις επιδόσεις του και ένα εξ αυτών, θέτει ήδη θέμα κλήσης του στην Εθνική ομάδα της Κροατίας.

Ο Λιούμπισιτς, έχει αγωνιστεί με την Αυστρία U21 όσο και με την Κροατία U21 και υπήρξε ερωτηματικό ποια εθνική ανδρών θα εκπροσωπήσει. Τον Νοέμβριο του 2022 αποφάσισε ότι ήθελε να εκπροσωπήσει την Κροατία στο μέλλον αποκτώντας μάλιστα κροατική υπηκοότητα, δηλώνοντας πως η Κροατία είναι στο αίμα του.

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια συζήτηση στην Κροατία περί κλήσης του στην Εθνική. Η οποία φαίνεται να ξανα-ανάβει τώρα, με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την ΑΕΚ. «Με την αποχώρηση του από τη Ντινάμο για την ΑΕΚ, ο Λιούμπισιτς δεν ήταν τόσο συχνά στο μάτι του προπονητή Ζλάτκο Ντάλιτς, αλλά στέλνει ένα μήνυμα στον Κροάτη τεχνικό από μακριά με τις εμφανίσεις του.

Στην ΑΕΚ πήγε πρόσφατα αλλά η προσαρμογή του υποψήφιου για την εθνική Κροατίας ποδοσφαιριστή, προχωρά γρήγορα. Ο πρώην παίκτης της Ντινάμο, πέτυχε ένα κρίσιμο γκολ και ήταν καθοριστικός για την ΑΕΚ στην επικράτηση επί του ΠΑΣ καθώς το γκολ ήρθε στο 74’» τονίζει η ιστοσελίδα «dnevno».

Την ίδια ώρα η index, αναφέρει:

«Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς σκόραρε ξανά για την ΑΕΚ. Έχει ήδη πετύχει δύο γκολ σε τέσσερις συμμετοχές με την ΑΕΚ, δείχνοντας τη μεγάλη ενίσχυση που προσφέρει προς την ομάδα του και παράλληλα το γεγονός πως δεν είχε πραγματική ευκαιρία να δείξει πράγματα στη μεσαία γραμμή στη Ντιναμό».

Το ταλέντο του Λιούμπισιτς

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς μετρά με την φανέλα της ΑΕΚ σε πέντε συμμετοχές στην Super League και 2 γκολ με ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά δείχνοντας τα επίπεδα προσαρμογής του, μέρα με την μέρα είναι όλο και καλύτερος και με δουλειά θα φτάσει πλήρως στα επίπεδα έντασης που απαιτεί ο Ματίας Αλμέιδα.

Σε κάθε περίπτωση η ποδοσφαιρική του ποιότητα, η τεχνική του κατάρτιση και η οξυδέρκεια του την οποία την χρησιμοποιεί έχοντας έμφυτη την ικανότητα να κινείται ως κρυφός επιθετικός στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας χτυπώντας όπως έκανε με τον ΠΑΣ είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο για τον ίδιο και την ομάδα.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X