Η Γιουβέντους εξετάζει τον Κουπμάινερς - Η Αταλάντα ζητά 70 εκατ. ευρώ

Η Γιουβέντους εξετάζει τον Κουπμάινερς - Η Αταλάντα ζητά 70 εκατ. ευρώ
Photo Credits: INTIME

Η Γιουβέντους εξετάζει τις εναλλακτικές μετά την τιμωρία του Πολ Πογκμπά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους εξετάζει τις εναλλακτικές μετά την τιμωρία του Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος διεθνής μέσος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και τιμωρήθηκε με τετραετή αποκλεισμό από τα γήπεδα. Σύμφωνα με το «Sky Italia» η «βέκια σινιόρα» είναι στις τελικές επαφές με την Αταλάντα για την απόκτηση του Τέουν Κουπμάινερς.

Ο 26χρονος Ολλανδός διεθνής μέσος έχει δεχτεί πρόταση για τετραετές συμβόλαιο από την ομάδα του Τορίνο, η οποία είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με την ομάδα του Μπέργκαμο, προσφέροντας 50 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του.

Η διοίκηση όμως της Αταλάντα ζητά 70 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, όπως σχετικά δήλωσε ο μάνατζερ του, Μπαρτ Μπάβινγκ. Ο Κουπμάινερς, που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027, έχει φέτος επτά γκολ και τέσσερις ασίστ σε 26 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, με την Αταλάντα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X