Η Κίνα ή η ΑΕΚ θα είναι ο επόμενος προορισμός στην καριέρα του Ιγκλέσιας

Δείτε τα κατορθώματα του Ματίας Ιγκλέσιας στο πρωτάθλημα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

IGLESIASΤα όπλα της ΑΕΚ στην προσπάθεια να κλείσει την συμφωνία με τον Ματίας Ιγκλέσιας είναι συγκεκριμένα. Είναι η δυναμική της, οι προοπτικές που έχει να κάνει πρωταθληματισμό, ο κόσμος της. Δεν είναι όμως τα χρήματα. Αυτό είναι το μεγάλο όπλο της Τσάνγκτσούν Γιατάϊ που αφενός έχει καταθέσει πρόταση μαμούθ ύψους 450χιλιάδων Ευρώ ετησίως στον Ιγκλέσιας και αφετέρου δείχνει διατεθειμένη να πληρώσει την ρήτρα που υπάρχει στον Ατρόμητο και να αποκτήσει άμεσα τον παίκτη. Ουσιαστικά οι Κινέζοι αποτελούν τον ισχυρότερο αντίπαλο της ΑΕΚ στην μάχη για την απόκτηση του Αργεντινού.

Διότι οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν την δυνατότητα να πείσουν τον Ιγκλέσιας να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Και έχουν βρει και πολλά σημεία επαφής με την πλευρά του παίκτη. Όμως από την άλλη μεριά, οι Κινέζοι πιέζουν προκειμένου να κλείσει άμεσα η συμφωνία. Προς το παρόν δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μέχρι και την Τετάρτη το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει, καθώς το πρωτάθλημα στην Κίνα ξεκινά και θέλουν και οι κινέζοι να τελειώσουν το ζήτημα. Αν πάντως δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Ιγκλέσιας στην Τσάνγκτσούν Γιατάϊ, τότε θα βρεθεί αγκαλιά με την ΑΕΚ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X