Μπαρτσελόνα: Απέρριψε κι άλλη πρόταση της Μπάγερν για τον Αραούχο

Μπαρτσελόνα: Απέρριψε κι άλλη πρόταση της Μπάγερν για τον Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Η Μπαγερν συνεχίζει να διεκδικεί τον Ρόναλντ Αραούχο και η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να απορρίπτει όλες τις προτάσεις της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η Μπάγερν έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Ρόναλντ Αραούχο της Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να είναι αρνητικοί σε μια τέτοια μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Mundodeportivo, οι Βαυαροί πρόσφεραν, αρχικά, 70 εκατ. ευρώ συν ακόμη 20 με τη μορφή μπόνους, με τους «μπλαουγκράνα» να την απορρίπτουν με συνοπτικές διαδικασίες. Παρόλα αυτά οι πρωταθλητές Γερμανίας επέστρεψαν με νέα πρόταση, που άγγιζε τα 80 εκατ. ευρώ συν 10 ακόμη ως μπόνους, με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο, να λέει ξανά «όχι», δείχνοντας με τη στάση της πόσο υπολογίζει τον Ουρουγουανό στόπερ.

Μάλιστα, η εμμονή της Μπάγερν ήταν τέτοια που ο Τόμας Τούχελ συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις, προσεγγίζοντας τον Αραούχο, με στόχο να τον πείσει να γίνει κάτοικος Γερμανίας, χωρίς όμως επιτυχία.

Η επιθυμία της Μπαρτσελόνα, από την άλλη, είναι να προσπαθήσει να επεκτείνει το συμβόλαιο του 25χρονου που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X