Περιμένοντας τον Μάρτη, μήνα των χαρμόσυνων ειδήσεων για το γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-gipedo maketa agia sofiaΤο enwsi.gr σας ενημέρωσε χθες, ότι μετά την κατάθεση του φακέλου καταλληλότητας στην Γ.Γ.Α, πλέον στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι να κάνουν και το επόμενο βήμα προκειμένου να πλησιάσουν στην ημέρα που θα μπουν οι πρώτες μπουλντόζες για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς». Αξιωματούχος της «Δικέφαλος 1924» τόνισε στο enwsi.gr ότι όλα πηγαίνουν βάσει προγραμματισμού και τα πάντα μέσα στο χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί από την αρχή.

Ωστόσο υπάρχουν και άλλα βήματα που πρέπει να γίνουν για να φτάσουμε στο τέλος. Και τα περισσότερα εξ αυτών, θα γίνουν μέσα στον Μάρτιο. Αρχικά αναμένεται να γίνει η νομοθετική ρύθμιση, ώστε να προχωρήσει η ΑΕΚ στο τελικό στάδιο με την έκδοση της οικοδομικής άδειας, που αφορά την υπογειοποίηση και τον χώρο στάθμευσης.  Ενώ στην συνέχεια οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ του γηπέδου, θα καταθέσουν τον φάκελο με τις οριστικές μελέτες στο ΥΠΕΚΑ.

Από κει και πέρα όλα θα βρίσκονται στην τελική ευθεία για την έκδοση της άδειας οικοδόμησης.  Παράλληλα με όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να συγκληθεί έκτακτη ΓΣ των μελών της Ερασιτεχνικής για να εγκριθεί το παραχωρητήριο του γηπέδου για 49 χρόνια στην «Δικέφαλος 1924».

Οδηγούμαστε στην τελική ευθεία και όπως φαίνεται πλησιάζει η ώρα όλων των ΑΕΚτζήδεων. Η μέρα που θα αντικρίσουν τα πρώτα έργα στα ιερά χώματα. Το μεγάλο όνειρο που κάθε μέρα που περνάει, γίνεται πραγματικότητα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X