Καββαδάς: "Δυνατή ομάδα η ΑΕΚ"

Καββαδάς: "Δυνατή ομάδα η ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kavvadasΓια το ματς με την ΑΕΚ μίλησε ο Στράτος Καββαδάς. Ο ακραίος της Λαμίας, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Volleyleague, χαρακτήρισε την “Ένωση” πολύ δυνατή ομάδα και τόνισε πως οι παίκτες της Λαμίας θέλουν τη νίκη τόσο για να πάρουν βαθμολογική “ανάσα” όσο και για να ικανοποιήσουν τον κόσμο που θα βρεθεί στο κλειστό για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Ο Στράτος Καββαδάς είπε χαρακτηριστικά: «Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη. Προπονούμαστε σκληρά τον τελευταίο καιρό. Είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, αλλά δεν μας πτοούν. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως έχει δείξει τελευταία. Έχει κερδίσει δύο φορές τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Η νίκη θα μας δώσει μια ανάσα στην βαθμολογία και θα μας εδραιώσει στην 8άδα. Είναι αυτό που ζητάμε εδώ και καιρό. Θέλουμε όλους τους φιλάθλους σε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε την βοήθειά τους και ελπίζουμε να τους ικανοποιήσουμε και εμείς με την εμφάνισή μας»

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X