Η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Μουρίγιο της Νότιγχαμ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Μουρίγιο της Νότιγχαμ
Photo Credits: INTIME

Τον Μουρίγιο της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει βάλει στο «μάτι» ο Τσόλο Σιμεόνε μετά τις δυσκολίες που προέκυψαν στην ανανέωση συμβολαίου του Μάριο Ερμόσο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η Νότιγχαμ Φόρεστ να «παλεύει» για την παραμονή στην Premier League, ωστόσο διαθέτει ποδοσφαιριστές με σχετικά καλή παρουσία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ένας από αυτούς είναι ο Μουρίγιο που δεν… βγαίνει από την ενδεκάδα του Νούνο Εσπίριτο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεχωρίζει με τον δυναμισμό του, στοιχείο που «κουμπώνει» ιδανικά με τη φιλοσοφία του Τσόλο Σιμεόνε.

Γι’ αυτό ακριβώς και ο Αργεντινός προπονητής τον έχει στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Μάριο Ερμόσο. Από την πλευρά του, ο Ισπανός στόπερ και οι «ροχιμπλάνκος» δεν συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους, με αποτέλεσμα στην ομάδα της Μαδρίτης να αναζητούν τον… επόμενο.

Η χρηματιστηριακή αξία του Μουρίγιο υπολογίζεται στα 22 εκατομμύρια ευρώ, με το ποσό αυτό φυσικά να αλλάζει αναλόγως την παραμονή ή όχι της «Φόρεστ» στη μεγάλη κατηγορία.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X