Οικονόμου στο enwsi.gr: «Πρόωρος τελικός με Ολυμπιακό για το Κύπελλο»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oikonomou1Η κληρωτίδα έφερε τον ΟΣΦΠ στον δρόμο της ΑΕΚ για την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος. Στις 26 Φεβρουαρίου η Ένωση θα πάει στο κλειστό του Ρέντη για να πάρει τη νίκη – πρόκριση απέναντι στους Πειραιώτες, ενώ μία εβδομάδα μετά στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί το παιχνίδι πρωταθλήματος μετά την (δίκαιη) απόφαση επανάληψης του μετά την «σφαγιαστική» διαιτησία που αντιμετώπισε η ΑΕΚ.

Ο Αποστόλης Οικονόμου μίλησε στο enwsi.gr για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι μοιάζει με πρόωρο τελικό. «Για εμάς είναι πρόκληση το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Είναι ένας πρόωρος τελικός ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχουμε 12 ημέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε σε αυτό το διάστημα να έχουμε την κατάλληλη προετοιμασία αγωνιστικά και ψυχολογικά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός του δικεφάλου.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X