Σκορπάει φόβο στο 2.30 η ΑΕΚάρα!

Σκορπάει φόβο στο 2.30 η ΑΕΚάρα!
Photo Credits: INTIME

Έτοιμη για ακόμα ένα πάρτι η ΑΕΚ, που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00) για την 25η αγωνιστική της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομαδάρα του Ματίας Αλμέιδα πάτησε γκάζι στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν και είναι ξεκάθαρο πως δεν… βλέπει κανέναν σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Έξι ματς αήττητη, άνετες νίκες με πολλά γκολ, κορυφή και το «παζλ» ενόψει των πλέι-οφ έχει ήδη συμπληρωθεί.

Επιστρέφοντας στο σπίτι της και στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ (19:00) και είναι ξεκάθαρο πως παίζει μπάλα… μόνη της  για μία εμφατική και εντυπωσιακή νίκη. Οι Ηπειρώτες βρίσκονται πολύ πιο κάτω ποιοτικά, η «Ένωση» είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και συνάμα έτοιμη για ένα ακόμα πάρτι στην έδρα της: Ο συνδυασμός της νίκης των γηπεδούχων με Over 3,5 γκολ στο ματς προσφέρεται σε απόδοση 2.25.

Για να συμβεί αυτό, ο «Δικέφαλος» θα χρειαστεί σίγουρα ένα γρήγορο γκολ, που θα τον απαλλάξει από κάθε άγχος. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ΑΕΚ θα επιβάλλει τον ρυθμό της και θα κυριαρχήσει απόλυτα στο γήπεδο από το πρώτο δευτερόλεπτο, ενώ, στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ θα κλειστεί στην περιοχή του περιμένοντας το… αναπόφευκτο. Με επιθετική διάθεση και γρήγορο τέμπο, η «Ένωση» μπορεί να σκοράρει μέχρι το 20ο λεπτό, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 2.30.

Όσο για το ποιος μπορεί να πετύχει αυτό το τέρμα; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Ο Λιβάι Γκαρσία επιστρέφει σε αγωνιστική δράση και θέλει να βρει… φόρμα και ρυθμό ενόψει των πλέι-οφ. Η άμυνα του ΠΑΣ δεν μπορεί να τον κρατήσει και είναι δεδομένο πως εκρηκτικός φορ θα δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες χωρίς να… πιεστεί ιδιαίτερα. Στο 3.75 το ενδεχόμενο να πετύχει ο Λιβάι το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X