Γκουαρντιόλα: «Ο Γκρίλις πρέπει να βρει γρήγορα τον ρυθμό του»

Γκουαρντιόλα: «Ο Γκρίλις πρέπει να βρει γρήγορα τον ρυθμό του»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Γκουαρντιόλα για τον Τζακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, πρέπει να βρει γρήγορα τον ρυθμό του μετά την αποθεραπεία από τον τραυματισμό του, για να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας, δήλωσε ο προπονητής του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Γκρίλις ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το treble την περασμένη σεζόν, αλλά οι επιδόσεις του εφέτος είναι απογοητευτικές με μόλις τρία γκολ σε 26 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Άγγλος διεθνής δεν έχει αγωνιστεί από τότε που τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα στη νίκη με 3-1 επί της Κοπεγχάγης στο Champions League νωρίτερα αυτόν το μήνα και έμεινε στον πάγκο στη νίκη 1-0 επί της Μπόρνμουθ το Σάββατο.

«Είναι ο ίδιος παίκτης, έχει τον ίδιο προπονητή και ο τρόπος που παίζουμε δεν έχει αλλάξει», είπε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους ενόψει της αποψινής (22:00) εκτός έδρας αναμέτρησης της Σίτι με την Λούτον για τον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

«Είναι απλά η απόδοση του. Αυτή είναι η διαφορά. Είπα από την πρώτη μέρα, τον χρειαζόμαστε. Έχει μια ιδιαίτερη ποιότητα για την ομάδα μας. Αλλά εξαρτάται από αυτόν. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να βρει τον καλό του εαυτό στους τελευταίους τρεις μήνες».

Ο Γκουαρντιόλα πρόσθεσε ότι δεν είχε την πολυτέλεια να δώσει χρόνο στους τραυματισμένους παίκτες για να επιστρέψουν σιγά σιγά στην ομάδα, λέγοντας: «Πρέπει να βρουν τον ρυθμό είτε παίξουν 20 λεπτά είτε 90 λεπτά.

Σε υψηλό επίπεδο, η ομάδα δεν περιμένει να είναι σε φόρμα. Δεν μπορείς να δώσεις σε κάποιον τρία ή τέσσερα παιχνίδια για να βρει τη φόρμα του. Τι γίνεται με τους 10 που δεν παίζουν; Τους αξίζει να μην παίξουν;

Πρέπει να δεις τις προπονήσεις και όλες τις μικρές λεπτομέρειες. Οι παίκτες δεν χρειάζεται να με πείσουν. Πρέπει να πείσουν τον εαυτό τους ότι αξίζουν να παίξουν».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X