Ο Τσιλούλης στην ΑΕΚ – Δώστε τη δική σας εκτίμηση για την πρώτη μεταγραφή της νέας χρονιάς

Ο Τσιλούλης στην ΑΕΚ – Δώστε τη δική σας εκτίμηση για την πρώτη μεταγραφή της νέας χρονιάς
Photo Credits: INTIME

Η «Ενωσίτικη κάλπη» συνεχίζει μεταγραφικά και σας ζητά να δώσετε την άποψη σας για τον Σωτήρη Τσιλούλη που είναι προ των πυλών της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφίβολα, αποτελεί το πρόσωπο των ημερών. Δεν σκόραρε, δεν έβγαλε ασίστ, δεν έκανε κάποια μεγάλη επέμβαση, αλλά η γνωστοποίηση της προφορικής συμφωνίας της ΑΕΚ με τον Σωτήρη Τσιλούλη, ήταν ικανή να τον φέρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Δυστυχώς, κυρίως λόγω της απρέπειας του Βόκολου προς το πρόσωπο του και σε δεύτερο επίπεδο, για τα αγωνιστικά του επιτεύγματα στην εξαιρετική σεζόν που διάγει φέτος με τη Λαμία.

Ο Τσιλούλης βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ. Μεταγραφική έκπληξη, αρκετά «ψαγμένη» κίνηση, από αυτές που δεν είναι προφανείς σε όλους. Δεδομένα, όποιος έχει παρακολουθήσει έστω και στιγμιότυπα της τρέχουσας σεζόν, είναι εύκολο να διαπιστώσει πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ξεχώριζε στην πορεία της ομάδας του. Παίκτης που φαίνεται πως εξελίσσεται συνεχώς και έχει στοιχεία που κέντρισαν το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων».

Από την άλλη, είναι εύλογο να υπάρχουν ερωτηματικά για το κατά πόσον θα μπορέσει ο Τσιλούλης να σταθεί στο επίπεδο των απαιτήσεων που βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ. Αλλωστε, δεν συνηθίζονται εγχώριες μεταγραφές με παίκτες που έχουν ξεπεράσει την πρώτη ποδοσφαιρική νιότη και δεν έχουν παίξει σε μεγάλη ομάδα. Τα πάντα όμως, θα κριθούν στο γήπεδο και από τη δουλειά που θα κάνει ο Τσιλούλης με τον Αλμέιδα.

Μέχρι να συμβεί αυτό, εσείς μπορείτε να δώσετε τη δική σας εκτίμηση για την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.

«Δολοφονία» χαρακτήρα για ένα γκολ και επειδή «τρέμουν» την ΑΕΚ

Πως κρίνετε την απόκτηση του Τσιλούλη από την ΑΕΚ;

Μόνο και μόνο από το χαμό που προκάλεσε στους ανταγωνιστές, έχω ενθουσιαστεί
Τον έβλεπα καιρό στη Λαμία και αναρωτιόμουν πως δεν είχε υπάρξει κάποια ομάδα να τον αποκτήσει
Από τη στιγμή που εγκρίθηκε η απόκτηση του από τον Αλμέιδα, ο Ματίας ξέρει καλύτερα
Έχω αμφιβολίες εάν μπορεί να σταθεί στο βάρος των απαιτήσεων που έχει η φανέλα της ΑΕΚ
ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X