Φλαούνας: «Προτετοιμασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουμε»

ΦΩΤΟ από την κατάκτηση του "κιτρινόμαυρου" Λιγκ Καπ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

flaounasΟ Άκης Φλαούνας χτύπησε καμπανάκι κινδύνου στους παίκτες του, ενόψει του αγώνα με την Λαμία. Θυμίζοντας μέσα από τις δηλώσεις του ότι η εν λόγω ομάδα είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο, ούσα η μοναδική που το κατάφερε.

«Πρόκειται για επικίνδυνο έξοδο. Δεν ξεχνάμε ότι η Λαμία μας είχε νικήσει στον Α΄ γύρο και είναι η μόνη ομάδα που το κατάφερε μέσα στη Γλυφάδα. Βεβαίως από τότε έχει κάνει αλλαγές στο ρόστερ και στον πάγκο της και παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο. Όμως εμείς πάμε προετοιμασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο το τελευταίο διάστημα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι ώστε να μη δώσουμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών. Χρειαζόμαστε το τρίποντο για να μείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της 4αδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X