Φαβορί δίνουν την ΑΕΚ οι στοιχηματικές εταιρίες για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος! (ΦΩΤΟ)

Φαβορί δίνουν την ΑΕΚ οι στοιχηματικές εταιρίες για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πρώτο φαβορί και για το φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τέλος της 24ης αγωνιστικής βρίσκει την ΑΕΚ στην κορυφή, να έχει βάλει πίσω της τους αντιπάλους και να καλπάζει για το 2ο σερί πρωτάθλημα!

Η ομαδάρα του Ματίας Αλμέιδα πέρασε άνετα κι από τη Λαμία το απόγευμα του Σαββάτου κι έτσι δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας παραμένει μόνη πρώτη στην βαθμολογία!

Αυτό αποτυπώνεται και στις στοιχηματικές εταιρείες, στις οποίες η Ένωση είναι μακράν το πρώτο φαβορί για να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα!

Οι αποδόσεις στις οποίες κυμαίνεται το να κατακτήσει η ΑΕΚ τον τίτλο είναι από 2,30 μέχρι 2,35 με δεύτερο φαβορί τον ΠΑΟΚ, τρίτο φαβορί τον Ολυμπιακό και μετά τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τις αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε Stoiximan, Novibet και Winmasters:

Φαβορί δίνουν την ΑΕΚ οι στοιχηματικές εταιρίες για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος! (ΦΩΤΟ) Φαβορί δίνουν την ΑΕΚ οι στοιχηματικές εταιρίες για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος! (ΦΩΤΟ) Φαβορί δίνουν την ΑΕΚ οι στοιχηματικές εταιρίες για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος! (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X