Δυο γκολ…αγάπης «έσβησαν» την ένταση (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Δυο γκολ…αγάπης «έσβησαν» την ένταση (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolaouΥπάρχουν παιχνίδια που αν και είναι εύκολα, παίρνουν «φωτιά» από το πουθενά. Αρκεί να έρθει ένας…περίεργος διαιτητής για να κάνει ένα ματς άνω κάτω. Όπως συνέβη μια μέρα σαν σήμερα στο μακρινό 1982. Η ΑΕΚ υποδέχθηκε την Ρόδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και όλα προμήνυαν πως θα είχε ένα εύκολο απόγευμα. Ωστόσο, οι αποφάσεις του διαιτητή Κανάρη πήγαν να τινάξουν το ματς στον αέρα και η ηρεμία ήρθε από τα γκολ…αγάπης του Νικολάου (αν και στο τέλος κατακυρώθηκε στον Μανωλά) και του Μαύρου.

Όλα ξεκίνησαν από μια υπόδειξη οφσάιντ σε πεντακάθαρη φάση. Η ΑΕΚ πέτυχε γκολ με τον Μαύρο έπειτα από σέντρα του Μπαλή, αλλά ο επόπτης το ακύρωσε. Απειλήθηκε γενική σύρραξη και χρειάστηκε πολύς χρόνος ωσότου επέλθει η ηρεμία. Και το καλύτερο γιατρικό αποδείχθηκε πως ήταν το γκολ του Λάκη Νικολάου που ηρέμησε τα πράγματα. Ο Μαύρος στο δεύτερο μέρος πέτυχε γκολ που μέτρησε και έτσι η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 2-0 επί των νησιωτών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”SoPVUeoOs9w” width=”600″ height=”350″]

ballis-mavros-georgamlisgeorgamlis-mavros-paraprastanitisballis-mavros-nikolaou

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X