Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Η Βίλα Τσερτόζα με το μυστικό τούνελ πωλείται για 500 εκατ. ευρώ

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Η Βίλα Τσερτόζα με το μυστικό τούνελ πωλείται για 500 εκατ. ευρώ

Η βίλα του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία έχει φιλοξενήσει ουκ ολίγες φορές τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ διακοπές εκεί έχουν κάνει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πολυτελής παραλιακή Βίλα Τσερτόζα στην Σαρδηνία ιδιοκτησίας του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπου κάποτε έκανε διακοπές με τους πιο ισχυρούς ηγέτες του κόσμου πωλείται για μισό δισεκατομμύριο ευρώ.

Τα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Ιούνιο σε ηλικία 86 ετών συμφώνησαν να πουλήσουν το κτήμα, το οποίο θα διατεθεί μέσω της εταιρείας Dils, στο Μιλάνο. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ακινήτων, Τζουζέπε Αμιτράνο αρνήθηκε να προβεί σε σχόλιο ερωτώμενος από τους Financial Times, όπως και εκπρόσωπος της οικογένειας Μπερλουσκόνι.

Ο μεγιστάνας των ακινήτων αγόρασε το κτήμα στη βορειοανατολική ακτή του νησιού, γνωστή και ως Κόστα Εσμεράλδα, στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και το ανακαίνισε εξ ολοκλήρου.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X