Γιατρικό με νίκη επί του Αρη χωρίς τον…Διαβολόγη (VIDEO)

Γιατρικό με νίκη επί του Αρη χωρίς τον…Διαβολόγη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nilsenΗ ΑΕΚ κλυδωνιζόταν τέτοιες μέρες του 1988. Μόλις είχε περάσει η λαίλαπα Κοσκωτά και είχε αφήσει βαριά κηλίδα πάνω στην Ενωση. Ο αποκλεισμός από το κύπελλο έμοιαζε το λιγότερο από όσα ακολούθησαν. Ωστόσο, η ομάδα έπρεπε να προχωρήσει. Το πρόγραμμα περιλάμβανε αγώνα πρωταθλήματος, όπου η ΑΕΚ υποδεχόταν τον Αρη στη Νέα Φιλαδέλφεια και ήθελε οπωσδήποτε μια νίκη ηρεμίας.

Οι πρώτες «εκκαθαρίσεις» είχαν αρχίσει να γίνονται. Η καρέκλα του Βεσελίνοβιτς έτριζε (για την ακρίβεια ο Ζαφειρόπουλος έσπευσε να συμφωνήσει με τον Μπάγεβιτς) και ο Θεολόγης Παπαδόπουλος, ο τερματοφύλακας που αποδείχθηκε πως ήταν μέσα στο «στήσιμο» (και γι’ αυτό έμεινε ιστορικά ως…Διαβολόγης), τέθηκε στο περιθώριο. Υπερασπιστής της «κιτρινόμαυρης» εστίας, ο Φάνης Κοφινάς.

Η ΑΕΚ είχε τύχη και κατάφερε να προηγηθεί με πλασέ του Νίλσεν που κόντραρε σε αμυντικό του Αρη. Το δεύτερο γκολ του Δανού σκόρερ πάντως, ήταν μαγικό. Πλασέ από την κλειστή γωνία του Καρκαμάνη, σχεδόν παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος! Υπέροχο γκολ. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και το γκολ του Βασίλη Δημητριάδη, που τότε ξεκινούσε με τη φανέλα του Αρη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”5YayD2Qzhi8″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X