Δώρο…αγάπης από τον Ταχτσίδη (VIDEO)

Δώρο…αγάπης από τον Ταχτσίδη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

??? - ???????????AEK - THRASIVOULOSΓια τους περισσότερους η μέρα είναι συνδεδεμένη με τη γιορτή των ερωτευμένων. Για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, συνδυάζεται και με τα γενέθλια του που είναι στις 15 Φεβρουαρίου. Αυτά ήταν το ιδανικό κίνητρο για να προσφέρει το δώρο που περίμενε ο κόσμος της ΑΕΚ, χαρίζοντας μία νίκη στο φινάλε. Όλα αυτά συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα του 2009, στη – δραματική όπως εξελίχθηκε – επικράτηση της Ενωσης επί του Θρασύβουλου με 1-0.

Το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι πολλά με…λίγα, αλλά η ΑΕΚ δεν είχε ακόμα σταθερότητα στην απόδοση της. Παρόλα αυτά, είχε κλείσει τον Θρασύβουλο στα καρέ του από το πρώτο λεπτό. Οσο περνούσε η ώρα, η πίεση αυξάνονταν. Στο 87’ η Ενωση είχε δοκάρι με τον Σκόκο. Στις καθυστερήσεις, ο Ταχτσίδης κατέβασε ιδανικά τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ και με υπέροχο γυριστό την έστειλε στα δίχτυα του Θρασύβουλου, χαρίζοντας μεγάλη νίκη στην Ενωση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”LOuszyaHbqs” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X