Δεν το πίστεψε ο Φερέρ, χάθηκε η ευρωπαϊκή προοπτική (VIDEO)

Δεν το πίστεψε ο Φερέρ, χάθηκε η ευρωπαϊκή προοπτική (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kapetanosΗ πορεία της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2006-07 είχε βάλει την ομάδα εκ νέου για τα καλά στον ευρωπαϊκό χάρτη. Η ιστορική νίκη επί της Μίλαν, η διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, δημιουργούσαν προσδοκίες στον κόσμο. Μόνο σε αυτόν, καθώς ο Λορένθο Σέρα Φερέρ, προπονητής τότε της ομάδας, αποφάσισε να σνομπάρει το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ετσι, έχασε επί της ουσίας την πρόκριση στα ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, από το πρώτο ματς που είχε γίνει μια μέρα σαν σήμερα του 2007.

Ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον στην 11άδα. Η ΑΕΚ κλυδωνιζόταν στο πρωτάθλημα, καθώς είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τον Εργοτέλη και ακολουθούσε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (με αρνητική κατάληξη για την ΑΕΚ). Ετσι, ο Φερέρ αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει καθόλου τον Λυμπερόπουλο, αλλά και να κρατήσει στον πάγκο έμπειρους παίκτες όπως οι Καφές και Γεωργέας.

Είναι γεγονός πως τα πιτσιρίκια της τότε ομάδας (Κονέ, Τόζερ, Κυριακίδης, Καπετάνος) άφηναν υποσχέσεις, αλλά δεν μπορούσαν μόνοι τους. Η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Ζούλιο Σέζαρ, αλλά κατέρρευσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Η κεφαλιά του Σάμι Τραορέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σορεντίνο και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Στο φινάλε του ματς, ο Μεντί (μετέπειτα μεταγραφικός στόχος της Ενωσης), διπλασίασε τα τέρματα των Παριζιάνων και τελείωσε την πρόκριση στην φάση των 16.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”nwcpEYPeOrQ” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X