ΑΕΚ: Η δαιμονιώδης φόρμα του Ελίασον

ΑΕΚ: Η δαιμονιώδης φόρμα του Ελίασον
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκλας Ελίασον πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος και βρίσκεται και αυτός κοντά στο να καταρρίψει ορισμένα προσωπικά ρεκόρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκλας Ελίασον πραγματοποιεί φέτος μια τρομερή σεζόν για λογαριασμό της ΑΕΚ, η οποία αποτυπώνεται και στους αριθμούς του.

Ο Σουηδός εξτρέμ φέτος είναι βελτιωμένος και πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του δουλεύοντας και στο τελείωμα των φάσεων.

Πέρυσι μετρούσε μόνο ασίστ, ενώ φέτος έχει πετύχει ήδη πέντε γκολ και παίρνει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες για να τελειώσει τις φάσεις. Τα νούμερα του Ελίασον στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια είναι εντυπωσιακά.

Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έβγαλε μια ασίστ, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πέτυχε το γκολ, κόντρα στην Κηφισιά σέρβιρε εντυπωσιακά το γκολ στον Λιβάι Γκαρσία, ενώ χθες στη Λαμία πέτυχε ένα γκολ, ενώ είχε και δοκάρι.

Φέτος μετρά 5 γκολ και 9 ασίστ σε 34 παιχνίδια, σε μια από τις πιο παραγωγικές του σεζόν στην καριέρα του. Περισσότερα γκολ έχει βάλει μόνο μια σεζόν, το 2021-22, όταν είχε σκοράρει 7 φορές με τη Νιμ.

Ο Ελίασον βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και η ΑΕΚ απολαμβάνει την ποιότητα του Σουηδού τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X