Το ελληνικό βόλεϊ «υποκλίνεται» στην αήττητη και πρωτοπόρο ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ίωνες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÉÙÍÅÓ (ÊÕÐÅËËÏ ÃÕÍÁÉÊÙÍ 2013-2014)Τα κορίτσια της ΑΕΚ έχουν κάνει τον κόσμο του βόλεϊ να παραμιλά με τις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και από το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα ομάδα να τα απειλήσει. Η περυσινή χρονιά έκλεισε με μεγάλη απογοήτευση για την ομάδα η οποία έχασε μέσα σε λίγες μέρες τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το κύπελλο.

Το καλοκαίρι ανέλαβαν διοίκηση η Φένια Παπαγεωργίου και ο Κώστας Παπαδημητρίου και «έτρεξαν» το τμήμα, αναλαμβάνοντας να στήσουν μια ομάδα που δεν θα έκανε τα ίδια λάθη. Και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι το περυσινό πάθημα έχει γίνει μάθημα.

Η αήττητη πορεία της Ένωσης ξεκίνησε στις 6 Νοεμβρίου απέναντι στους Μακεδόνες και μέχρι και σήμερα μιλάμε για μια αήττητη ομάδα που έχει σαρώσει στον διάβα της, όποιον προσπάθησε να την αμφισβητήσει. Είτε εντός, είτε εκτός έδρας, το συγκρότημα του Αποστόλη Οικονόμου έχει τις λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιάζονται και έχει φτάσει να κάνει 15-0 νίκες στο πρωτάθλημα. Από την αρχή βρίσκεται στην πρώτη θέση και δεν θέλει να την αφήσει μέχρι τα πλέι οφ. Ενώ και το κύπελλο είναι φέτος ένας από τους μεγάλους στόχους.

Συνολικά η ΑΕΚ έχει κερδίσει 10 φορές με 3-0 σετ, ενώ έχασε σετ μόλις σε πέντε παιχνίδια. Είναι η ομάδα με τα λιγότερα χαμένα σετ του πρωταθλήματος, μόλις οκτώ, ενώ στο ρόστερ της βρίσκεται ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο ελληνικό βόλεϊ.

Ο Αποστόλης Οικονόμου έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κρατήσει τις ισορροπίες και να διαχειριστεί ιδανικά τις σπουδαίες προσωπικότητες που έχει το τμήμα. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που παρουσιάζονται κατά καιρούς, ο προπονητής παίρνει το καλύτερο από τις αθλήτριες του, οι οποίες στο γήπεδο βγάζουν υγεία και οικογενειακό κλίμα.

Οι κιτρινόμαυρες καλούνται να κάνουν το δύο στα δύο στα παιχνίδια ( Με Πανναξιακό και Σταυρούπολη) που απομένουν μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος και από κει και πέρα γεμίζοντας «μπαταρίες», να αφοσιωθούν στην δύσκολη συνέχεια που περιλαμβάνει ματς φωτιά,  που θα κρίνουν την πρώτη θέση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X