Ο Κοτσάτος μιλά για την «Αγιά Σοφιά» και το κλειστό του Γαλατσίου

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-gipedo maketa agia sofiaΕκτός της πρωτοβουλίας της ΑΕΚ για αποστολή βοήθειας στους πληγέντες συνανθρώπους μας στη Κεφαλονιά από τον σεισμό, ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο 105 FM» και για το γηπεδικό ζήτημα. Τόσο για το ποδοσφαιρικό γήπεδο και τα σχέδια της «Αγιάς Σοφιάς», όσο και για τον στόχο της Ερασιτεχνικής να στεγαστεί στο σύνολο της στο Ολυμπιακό κλειστό του Γαλατσίου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης είπε χαρακτηριστικά «Για το ποδοσφαιρικό γήπεδο οι διαδικασίες προχωρούν κανονικά και είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έχουμε βάλει. Πιστεύω ότι μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια θα είμαστε ξανά μέσα στο σπίτι μας. Σαν Ερασιτεχνική κάνουμε όμως προσπάθεια να πάρουμε και το κλειστό του Γαλατσίου για να στεγάσουμε και τα υπόλοιπα τμήματα. Θέλουμε στην ΑΕΚ να φέρουμε σε όλα τα αθλήματα νέα παιδιά και μαθητές στις Ακαδημίες μας. Να αποκτήσει και ο αθλητισμός ξανά την έννοια και την αξία για την οποία δημιουργήθηκε. Βάρος στον μαζικό αθλητισμό και στις Ακαδημίες μας», ενώ για την στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ προς τον σύλλογο σε όλα τα αθλήματα είπε ο κ.Κοτσάτος «Ο κόσμος που βλέπετε έχει συγκλονιστική παρουσία όχι μόνο στο ποδόσφαιρο στην Γ’ εθνική, αλλά και στο μπάσκετ που είμαστε στην Α2, στο βόλεϊ Ανδρών που ανέβηκε στην Α1, αλλά και στο βόλεϊ Γυναικών και στο χάντμπολ. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και σαν στόχος της νέας διοίκησης της ΑΕΚ είναι να φέρουμε τον κόσμο ξανά κοντά στον αθλητισμό. Να έρχονται και οι οικογένειες με παιδιά, νέους ανθρώπους, μην οργανωμένους, σχολεία. Να δώσουμε στην κοινωνία μας ξανά την χαμένη αίγλη που είχε κάποτε ο αθλητισμός. Την έχασε ο αθλητισμός, γιατί είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας. Η ζωή κάνει κύκλους και αυτή την στιγμή η κοινωνία και η χώρα είναι στην κάτω πλευρά του κύκλου, όπως και ο αθλητισμός. Όπως κάνουμε προσπάθειες όλοι μας να αποκτήσει την χαμένη αίγλη και η χώρα μας και να ανέβει, το ίδιο κάνουμε και στον αθλητισμό. Και στην ΑΕΚ είμαστε μπροστάρηδες για την αναγέννηση του ελληνικού αθλητισμού».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X