Κοτσάτος: «Η αλληλεγγύη είναι μέσα στο DNΑ της ΑΕΚ»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kotsatosΓια την αξιέπαινη πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας μέχρι και τις 21 Φλεβάρη στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (Δεκελείας 138-140) μίλησε σήμερα ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος. Ο πρόεδρος της «Μάνας ΑΕΚ» τόνισε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο 105 FM» αναφορικά με την απόφαση του, ότι στην Ένωση η αλληλεγγύη είναι μέσα στο DNΑ του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΑΕΚ:

«Στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, σε ένα τέτοιο χτύπημα όπως συνέβη στη Κεφαλονιά έχουμε υποχρέωση όσοι άνθρωποι μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Εγώ πήρα αυτή την πρωτοβουλία ως πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, διότι πιστεύουμε στην ΑΕΚ ότι ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους και έτσι μέσα από αυτή τη πράξη μας δείχνουμε ότι μπορούμε να δώσουμε μια βοήθεια. Είναι καθήκον του κάθε ανθρώπου που θα ήταν στη θέση μου να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Μπορώ να γνωρίζω μέχρι στιγμής ότι υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από τον κόσμο της ΑΕΚ. Έχουμε κάνει γενική έκκληση στον κόσμο της ομάδας, οργανωμένους και μεμονωμένους να βοηθήσουν όσο μπορούν. Στις βασικές αρχές και αξίες μας είναι η αλληλεγγύη και η βοήθεια στον συνάνθρωπο. Μην ξεχνάτε ότι η ΑΕΚ πρεσβεύει τον μεγαλύτερο αντιπρόσωπο των προσφυγικών ομάδων. Προέρχεται από ανθρώπους που ήταν ευαίσθητοι σε τέτοια γεγονότα, από ανθρώπους που ξεριζώθηκαν από τον τόπο τους. Η αλληλεγγύη είναι μέσα στο DNΑ μας».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X