Στο «κάδρο» ξανά ο Μάκος

Στο «κάδρο» ξανά ο Μάκος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

makosΟ μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για τη θέση του κεντρικού μέσου είναι ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ωστόσο, έπειτα και από τη σούπερ χρονιά που κάνει ο Αργεντινός, έχουν υπάρξει πολλές σειρήνες και ίσως να υπάρξει μετακόμιση του στην Κίνα ακόμα και τώρα. Ετσι στην ΑΕΚ εξετάζουν άλλες επιλογές για τη θέση και σύμφωνα με πληροφορίες, επανέρχεται δυνατά στο «κάδρο» η περίπτωση του Γρηγόρη Μάκου. Ο 27χρονος μέσος ανήκει στην Ανόρθωση και δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2015, αλλά στην ΑΕΚ εκτιμούν πως μπορεί να βρεθεί φόρμουλα για συνεργασία.

Ο Μάκος είναι παίκτης που γνωρίζουν καλά στην ΑΕΚ τις ικανότητες τους. Αμυντικός χαφ με σημαντικές ικανότητες, που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις. Στα τρία χρόνια που φόρεσε την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, ο Μάκος είχε 62 συμμετοχές για το πρωτάθλημα (με ένα γκολ) και ήταν σημαντικός στη διατήρηση της ομάδας σε ικανοποιητικό επίπεδο σε δύσκολες διοικητικά και οικονομικά εποχές. Στην Ενωση γνωρίζουν πως ο διεθνής χαφ έχει ποιότητα, εμπειρίες και βέβαια «κιτρινόμαυρα» συναισθήματα, καθώς ουδείς πρέπει να λησμονεί πως έβαλε από την τσέπη του για να γίνει η μεταγραφή από τον Πανιώνιο.

Στην ΑΕΚ προωθούν τη λύση του Μάκου, ο οποίος από την πλευρά του δείχνει έτοιμος να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα». «Προφανώς δεν χαίρομαι που η ομάδα βρίσκεται στη Γ’ Εθνική. Ετσι όμως, μέσα από αυτή την εξέλιξη, είναι ξεκάθαρο πως αρχίζει η αναγέννησή της. Η ΑΕΚ έχει ανθρώπους ικανούς, που ξέρουν, κρίνουν και παίρνουν τις κατάλληλες αποφάσεις. Αν αυτοί εκτιμήσουν αναλόγως, τότε –που λέει ο λόγος– και από του χρόνου γυρίζω. Άλλο όμως αυτό κι άλλο να συνδέεται για παράδειγμα η παρουσία μου στο γήπεδο με προσπάθεια μου να επωφεληθώ των νυν συνθηκών ή πόσο μάλλον να παρακαλέσω για επιστροφή», είχε πει χαρακτηριστικά σε πρόσφατη τοποθέτηση του. Και τώρα μένει η επιθυμία του να γίνει πράξη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X