«Σφήνα» του ΠΑΟ για το Γαλάτσι, νέες επαφές της ΑΕΚ για να κλείσει η συμφωνία

«Σφήνα» του ΠΑΟ για το Γαλάτσι, νέες επαφές της ΑΕΚ για να κλείσει η συμφωνία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

galatsiΟ Κωνσταντίνος Κοτσάτος εδώ και πολλούς μήνες «δουλεύει» εντατικά πάνω στο πλάνο απόκτησης του Ολυμπιακού κλειστού του Γαλατσίου για τα επόμενα 50 χρόνια. Οι επαφές με τους αρμόδιους (τοπικούς και πολιτικούς φορείς) συνεχείς, καθώς και με το ΕΤΑΔ όπου ανήκουν και οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μάλιστα μετά την συναίνεση του Δήμου Γαλατσίου για να μπουν όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής (και οι Ακαδημίες), είχε μπει σε πολύ καλό δρόμο να πάρει την θετική απάντηση και του ΕΤΑΔ πάνω στην σχετική οικονομική πρόταση των «κιτρινόμαυρων» και να «μετακομίσει» εκεί η «Μάνα ΑΕΚ» από το καλοκαίρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες «σφήνα» στην ΑΕΚ μπήκε τα τελευταία 24ωρα ο ΠΑΟ! Μάλιστα, τονίζεται ότι πρόθεση της οικογένειας Γιαννακόπουλου είναι να πάρει το κλειστό ο σύλλογος και να «μετακομίσουν» εκεί εκτός του τμήματος μπάσκετ και τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Στο πλαίσιο αυτό έγινε και επίσκεψη ανθρώπων του «τριφυλλιού» με αυτοψία στο χώρο για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά από τόσα χρόνια που δεν χρησιμοποιείται.

Στην ΑΕΚ θεωρούν σκόπιμη την κίνηση του ΠΑΟ να ασχοληθεί τώρα με το Γαλάτσι και ειδικότερα μετά την έκταση που πήρε η είδηση με την συμφωνία του με τον Δήμο και την τεράστια δυναμική που έχει αποκτήσει πολυεπίπεδα ο σύλλογος από το περασμένο καλοκαίρι.

Εξελίξεις αναμένονται το προσεχές διάστημα με τη ΑΕΚ να μην σταματά τις επαφές με τους αρμόδιους φορείς αφού θέλει σύντομα να τελειώνει με το συγκεκριμένο θέμα, ώστε η νέα αγωνιστική περίοδος να την βρει στο Γαλάτσι. Και ο Κοτσάτος με τους συνεργάτες του κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X