Έτριβαν τα χέρια τους με τον Σηφάκη, που έπιασε τα...άπιαστα ξανά (VIDEO)

Όλα ανοιχτά με Σηφάκη, σε ανοικτή επικοινωνία με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sifakisΣτον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ για ην νέα σεζόν, το όνομα του Μιχάλη Σηφάκη βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα. Μάλιστα για τον διεθνή τερματοφύλακα φαίνεται να υπάρχει οριστική απόφαση να κινηθούν στην ΑΕΚ για την απόκτηση του. Πλέον ο 30χρονος τερματοφύλακας μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Στόχος του είναι να πείσει μεταξύ άλλων και τον Φερνάντο Σάντος, ότι αξίζει να βρεθεί στο Μουντιάλ.

Ο Σηφάκης και χθες στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, έκανε τα πάντα για να κρατήσει το μηδέν στην εστία του. Στο ενεργητικό του μετράει δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις, ενώ λίγο έλειψε να πιάσει και το πέναλτι του Ντομίνγκεζ. Στην ΑΕΚ τρίβουν τα χέρια του με την εντυπωσιακή εικόνα του Σηφάκη στους τελευταίους αγώνες. Βλέποντας έναν τερματοφύλακα που συνδυάζει την ποιότητα και την εμπειρία. Μάλιστα στο χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό, λίγο μετά την απογείωση του στην κεφαλιά του Εντιγκά στο 51ο λεπτό, ο Δημούτσος του έδωσε συγχαρητήρια για την εξαιρετική του αντίδραση.

[youtube id=”9IYAr287m9w” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X