Για 26 Φεβρουαρίου ή 5 Μαρτίου, πάει το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στο κλειστό του Ρέντη

Απίστευτο σκάνδαλο εις βάρος της ΑΕΚ και αλλαγή απόφασης για το ντέρμπι στο Ρέντη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AEKVOLLEI RENTIΚαι ενώ άπαντες περιμένουν την επίσημη απόφαση από το ΑΣΕΑΔ για την απόρριψη της ένστασης του Ολυμπιακού, αναφορικά με την επανάληψη του αγώνα με την Ένωση,  στην ΑΕΚ έχουν την δική τους αγωνία για την ημερομηνία διεξαγωγής της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Η οποία αναμένεται να οριστεί μέσα στις επόμενες μέρες και θα διεξαχθεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η 26η Φεβρουαρίου φαίνεται να η πιθανότερη ημερομηνία για να γίνει το ντέρμπι, αφού πρέπει να σημειώσουμε ότι εκείνο το διάστημα υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος. Ενώ  είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί και στο All Star.

Στις 22 Φεβρουαρίου οι ομάδες θα αγωνιστούν στα πλαίσια της 18ης αγωνιστική και εν συνεχεία επιστρέφουν στις υποχρεώσεις  το Σάββατο 8 Μαρτίου. Σε αυτό το διάστημα αναμένεται να οριστεί το μεγάλο ματς, ενώ στις συζητήσεις που γίνονται έχει πέσει άλλη μια ημερομηνία στο τραπέζι.  Πρόκειται για την Τετάρτη 5 Μαρτίου, δύο ημέρες μετά την Καθαρά Δευτέρα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X