Το γκολ…ποίημα του «υδραυλικού» και οι…φωτοβολίδες (VIDEO)

Το γκολ…ποίημα του «υδραυλικού» και οι…φωτοβολίδες (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

scocco3Για τις αγωνιστικές ικανότητες του Νάτσο Σκόκο έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν. Ενας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που ήρθαν στην χώρα τα τελευταία χρόνια και μας άφησε κληρονομιά ορισμένες μαγικές ποδοσφαιρικές στιγμές. Όπως αυτή που καταγράφηκε μια μέρα σαν σήμερα του 2010, στη νίκη της ΑΕΚ με 2-1 επί του Πανθρακικού μέσα στην Κομοτηνή.

Ηταν ματς για την 22η αγωνιστική και η ΑΕΚ προσπαθούσε να μείνει κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός άσος διεκδίκησε τη μπάλα από την αριστερή πλευρά και κατάφερε να γίνει κάτοχος της. Επειτα, αφού πρώτα πέρασε δύο αντιπάλους, συνέκλινε προς τον άξονα. Λίγο έξω από τα όρια της περιοχής εξαπέλυσε έναν κεραυνό που κατέληξε στα δίχτυα. Γκολ που είχε ψηφιστεί καλύτερο ολόκληρης της αγωνιστικής.

Το παιχνίδι αυτό μένει στο μυαλό και για τις ποδοσφαιρικές…φωτοβολίδες που κάποτε πέρασαν από την ΑΕΚ. Αρνητικοί πρωταγωνιστές στο γκολ του Σκόκο (αφού τους κάνει πλάκα) είναι οι Αργυρίου και Ματεντζίδης, που το επόμενο καλοκαίρι είχαν έρθει «πακετάκι» στην Ενωση. Το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ είχε πετύχει ο απίθανος Χέρσι, ενώ το γκολ του Πανθρακικού ο φοβερός και τρομερός Μπέλεκ. Αμφότεροι πέρασαν και δεν ακούμπησαν από την ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”ZeZ08VWBRsc” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X