Ο Μόρας ή ξένος στόπερ η ηγετική λύση που αναζητά η ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

morasΌ,τι καλύτερο υπάρχει στην νέα γενιά Ελλήνων στόπερ η ΑΕΚ το έχει… μαζέψει με τις κινήσεις για Κολοβέτσιο, Σαρρή και Λαμπρόπουλο. Όμως είναι δεδομένο πως για να μπορέσει να φτάσει σε πληρότητα επιλογών στο κέντρο της άμυνας, η Ένωση χρειάζεται ακόμα ένα έμπειρο στόπερ. Έναν… καθοδηγητή και για τους νεαρότερους κεντρικούς οπισθοφύλακες αλλά και για την αμυντική λειτουργία γενικώς.

Για να μπορέσει να βρει στόπερ μ’ αυτά τα χαρακτηριστικά, η ΑΕΚ έχει στραφεί εκτός συνόρων. Είτε για να «παλέψει» την περίπτωση Μόρα, είτε για να κοιτάξει για έναν ξένο κεντρικό αμυντικό. Τα δεδομένα στην υπόθεση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού της Βερόνα, τα έχετε ήδη διαβάσει στο Enwsi.gr. Χωρίς επί της ουσίας να έχει αλλάξει τίποτε. Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μόρα και ο Μόρας ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ. Εκείνο που εκκρεμεί, είναι να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές. Κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα και ανά πάσα στιγμή, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων του Μόρα και με τον Μπάγεβιτς και με τον Λυμπερόπουλο.

Αν πάντως η περίπτωση του Μόρα δεν ευδοκιμήσει, στην ΑΕΚ θα ψαχτούν για έναν ξένο στόπερ. Μάλιστα το πιθανότερο είναι πως ήδη βάζουν στο μπλοκάκι τους κάποιες περιπτώσεις. Χωρίς πάντως να είναι εύκολο να βρεθεί και στην αγορά του εξωτερικού ένας έμπειρος ξένος κεντρικός αμυντικός, που να είναι μέσα στις μεταγραφικές δυνατότητες της ΑΕΚ.

Προφανώς υπάρχουν και περιπτώσεις στόπερ εντός Ελλάδος. Αλλά αυτές θα τις εξετάσει η ΑΕΚ σε δεύτερη φάση και αν δεν βρει αυτό που ψάχνει εκτός των συνόρων.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X