Εως τις 25/2 εγκρίνεται ο φάκελος, απο την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

agia sofia maketaΑπό το enwsi.gr διαβάσατε τις προηγούμενες μέρες για τις εξελίξεις που υπήρξαν στο θέμα του γηπέδου. Για την ακρίβεια σας κάναμε γνωστό ότι η «Δικέφαλος 1924» κατέθεσε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το ενημερωτικό δελτίο. Κάτι που σημαίνει ότι πλησιάζει η ώρα όπου θα  ανοίξει και πάλι η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Γεγονός που αφορά τον απλό κόσμο που θέλει να βάλει το δικό του «λιθαράκι» για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς».

Πλέον σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr μέχρι το τέλος του μήνα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα έχει προχωρήσει την διαδικασία και θα έχει δώσει την συγκατάθεση της στην ΑΕΚ να συνεχίσει.  Έως και τις 25 Φεβρουαρίου αναμένεται να συνεδριάσει για το μείζον θέμα της ΑΕΚ και να εγκρίνει το αίτημα της για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα το οποίο θα δώσει την δυνατότητα στην ΑΕΚ να προχωρήσει όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες για να πάρει την κανονική άδεια και να μπει η πρώτη μπουλντόζα στην Νέα Φιλαδέλφεια. Κάτι που αποτελεί το μεγάλο όνειρο όλων των φίλων της ΑΕΚ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X