Ψάχνουν το νέο μεταγραφικό "χτύπημα" στο εξωτερικό με...νέους Ζόριτς

Κοντά στον 21χρονο αριστεροπόδαρο Ντάρκο Ζόριτς από το Μαυροβούνιο η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zoricΗ μεταγραφική κίνηση του Ντάρκο Ζόριτς θεωρείται εξαιρετική από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ήδη έχει αρχίσει το σκάουτινγκ ανάλογων περιπτώσεων στο εξωτερικό.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός που από το καλοκαίρι θα φοράει τα κιτρινόμαυρα αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της Ένωσης από τον διεθνή χώρο και στόχος των υπευθυνων της ομάδας είναι να μη μείνουν σ’ αυτή. Στην ΑΕΚ πιστεύουν ακράδαντα ότι στο εξωτερικό υπάρχουν πολύ καλές περιπτώσεις παικτών σε μικρή ηλικία, οι οποίοι μπορούν να έρθουν στη χώρα μας χωρίς να δαπανηθεί κάποιο μεγάλο ποσό, αλλά να είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά.

Γι’ αυτό και ο στόχος τους είναι διπλός. Από τη μία να στελεχώσουν το ρόστερ με ό, τι καλύτερο κινείται στα ελληνικά πρωταθλήματα και απ’ την άλλη να γίνει ακόμα πιο εντατικό το σκάοουτινγκ για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως ο Ζόριτς. Παίκτες οι οποίοι θα φορέσουν τη φανέλα της ΑΕΚ με προοπτική να αποδείξουν ότι μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Αυτούς κοιτούν οι άνθρωποι της Ένωσης και επιθυμούν άμεσα να προχωρήσουν σε ανάλογες κινήσεις.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X