Οικονόμου στο enwsi.gr: «Οι άλλοι θέλουν να μας αποφύγουν στην κλήρωση»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

fernandez oikonomouΟ Αποστόλης Οικονόμου έδωσε το στίγμα της κλήρωσης της Παρασκευής για την ΑΕΚ, μετά την εύκολη νίκη με 3-0 απέναντι στους Ίωνες. Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε στο enwsi.gr για τα στοιχεία που του άρεσαν, αλλά και αυτά που περιμένει να δει από τις αθλήτριες του στην συνέχεια.

«Νομίζω ότι μπήκαμε με σοβαρότητα στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε στο πρώτο σετ. Χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωση μας στο δεύτερο, μειώσαμε ταχύτητα, αλλά δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα. Εμείς πρέπει σήμερα να κρατήσουμε από το παιχνίδι τον χαρακτήρα που έδειξαν τα κορίτσια. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε, αλλά να μπορούμε να ενεργοποιούμε όλες τις κοπέλες. Και σήμερα τα κάναμε σωστά και τα δύο. Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η πρόκριση και δώσαμε και σήμερα χρόνο συμμετοχής».

Ο προπονητής της Ένωσης μίλησε και για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. «Καταρχήν όταν είσαι ΑΕΚ βλέπεις κάθε ματς τελικό. Στην κλήρωση δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Νομίζω ότι οι άλλες ομάδες θέλουν μας αποφύγουν. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό και περιμένουμε απλά την κλήρωση».

Μπορεί το παιχνίδι απέναντι στους Ίωνες να ήταν από τα πιο εύκολα της σεζόν, ωστόσο το μικρό γήπεδο της Φαίας ήταν σχεδόν γεμάτο. Και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον προπονητή. «Και σήμερα ήταν γεμάτο το γήπεδο. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου. Το έχω ξαναπεί, αλλά είναι σημαντικό. Ελπίζω να είναι κοντά μας και απέναντι στον Πανναξιακό, την Κυριακή».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X