Γιακουμή στο enwsi: «Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό»

Γιακουμή στο enwsi: «Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

giakoymiΗ Δήμητρα Γιακουμή μίλησε στο enwsi.gr για την εύκολη νίκη της ΑΕΚ στο κύπελλο με τους Ίωνες με 3-0. Τοποθετήθηκε για τα θετικά στοιχεία που κράτησε από την σημερινή εμφάνισ, αλλά και για την συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Για το παιχνίδι με τους Ίωνες: «Ήταν ένας ακόμα τελικός για μας. Έτσι άλλωστε βλέπουμε όλα τα παιχνίδια του κυπέλλου. Νομίζω ότι πρέπει να κρατήσουμε την σωστή διαχείριση που έδειξε όλη η ομάδα και να καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Για την κλήρωση της Παρασκευής: «Το θέμα είναι εμείς τι θα κάνουμε. Όποιον και αν αντιμετωπίσουμε, εμείς θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Όπως είδαμε και σήμερα, έγιναν αρκετές αλλαγές από τον προπονητή μας, γιατί θέλει να είμαστε όλες έτοιμες. Παίξαμε καλά και διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τον Πανναξιακό: Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι. Έχουμε δύσκολη συνέχεια με τον Πανναξιακό που καλούμαστε να το κερδίσουμε. Ελπίζω να έχουμε και πάλι την στήριξη του κόσμου, όπως και σήμερα»

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X