Οικονόμου: "Κέρδος τα νέα πρόσωπα και η Φερνάντεζ"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oikonomouΗ νίκη της ΑΕΚ με 3-0 απέναντι στους Ίωνες ήρθε χωρίς κόπο και ο Αποστόλης Οικονόμου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των αθλητριών του. Τόσο αυτών που ξεκίνησαν το παιχνίδι, όσο και αυτών που μπήκαν στην συνέχεια. Ωστόσο ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην Μαρίσα Φερνάντεζ η οποία επέστρεψε στην δράση και είχε εξαιρετική απόδοση.

Αναλυτικά:

«Είμαι ικανοποιημένος από την πρόκριση, αλλά και από την εμφάνιση των αθλητριών, γιατί με εξαίρεση το δεύτερο σετ, παίξαμε αρκετά καλά και αντιδράσαμε σωστά ακόμα και όταν στην εξάδα είχαμε αρκετά νέα πρόσωπα. Επίσης, μέσα στα θετικά αυτού του αγώνα ήταν και η επιστροφή της Φερνάντες που είχε να παίξει από τις 7 Ιανουαρίου και παρ’ όλα αυτά είχε καλή απόδοση. Εμάς ο στόχος μας δεν αλλάζει, θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο και μέχρι τότε έχουμε άλλους τρεις τελικούς.».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X