Η εξήγηση για τις πολλές σημερινές απουσίες από την αποστολή της ΑΕΚ!

Η εξήγηση για τις πολλές σημερινές απουσίες από την αποστολή της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Με αρκετά προβλήματα κόντρα στην Κηφισιά η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 19:00 την Κηφισιά στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα με απόντες ποδοσφαιριστές.

Η πιο σημαντική απουσία είναι αυτή του Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 3 εβδομάδες, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από το Copa Africa.

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο έτερος εκπρόσωπος της ΑΕΚ στο Copa Africa, Ζίνι, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται για τις επόμενες 3 εβδομάδες.

Ο Πάολο Φερνάντες μόλις το Σάββατο προπονήθηκε κανονικά οπότε δεν μπήκε στην αποστολή με μια κανονικά προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Πέτρος Μάνταλος δεν είναι στο 100% μετά το πρόβλημα που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί από τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Σίμος Μήτογλου μένει επίσης εκτός από το σημερινό παιχνίδι καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στα μέσα της εβδομάδας.

Τέλος, ο Έκι Πόνσε απουσιάζει τις τελευταίες ημέρες καθώς έχει να διαχειριστεί ένα οικογενειακό πρόβλημα, έχοντας εξασφαλίσει άδεια από την ομάδα.

Επίσης, εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι έχουν μείνει και οι Ντομαγκόι Βίντα και Λάζαρος Ρότα με τον Κροάτη να είναι τιμωρημένος και τον Έλληνα να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες λόγω ενοχλήσεων.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X