Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (18/2)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (18/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κυριακή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

 

ΑΕΚ – ΚΗΦΙΣΙΑ (19:00): Είχε την ευκαιρία για ένα μεγάλο «διπλό» η ΑΕΚ στην Τούμπα, ωστόσο την έχασε. Πήρε προβάδισμα με τον Ελίασον νωρίς στο δεύτερο μέρος, ο Κεντζιόρα ωστόσο απάντησε στο φινάλε για το τελικό 1-1. Η ΑΕΚ πάντως έδειξε για μια ακόμη φορά πως έχει και την ψυχολογία, καθώς και το σχέδιο για να φέρνει τα ντέρμπι στα μέτρα της. Στοιχείο που μπορεί να μετρήσει πολύ στα playoffs. Μοναδική ομάδα της κατηγορίας με μόλις μια ήττα αυτή του Αλμέιδα, που είναι πάντα σε απόσταση βολής από την κορυφή και με βάση το πρόγραμμα μπορεί να «κάτσει» εκεί στο τέλος της κανονικής περιόδου. Θεωρητικά εύκολο το ματς με την Κηφισιά, αφού μοιάζει υπερβολικό να την ξαναπατήσει όπως στο 1-1 του πρώτου γύρου… Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Αλμέιδα, εκτός ο Πόνσε λόγω προσωπικού προβλήματος.

 

Δείτε το σημερινό κουπόνι

 

ΑΕΚ – ΚΗΦΙΣΙΑ (19:00): Μια καλή ευκαιρία να ανέβει στη 12η θέση είχε η Κηφισιά, ωστόσο την «κλώτσησε». Μετά το σπουδαίο τρίποντο στο «Γεντί Κουλέ», έψαξε ένα δεύτερο απέναντι στον Βόλο, ωστόσο έμεινε στο 0-0. Έπαιξε όλο το δεύτερο μέρος με παίκτη παραπάνω, εντούτοις δεν βρήκε ποτέ τον τρόπο να απειλήσει και πολύ περισσότερο να σκοράρει. Οι απουσίες των Οζέγκοβιτς και Κρισιούμα στοίχισαν πολύ επιθετικά. Και πέρα από μια φλύαρη υπεροχή, η Κηφισιά δεν είναι τη δημιουργία που θα της επέτρεπε να ψάξει κάτι παραπάνω από τον έναν βαθμό. Στο -1 από τη γραμμή σωτηρίας διατηρεί ωστόσο ρεαλιστικές ελπίδες παραμονής. Αρκετά έμπειρος ο Μπράτσος, ωστόσο πλην λίγων εξαιρέσεων, η έλλειψη παραστάσεων του ρόστερ είναι ένα σημαντικό χάντικαπ. Κρίστινσον, Ίλιεφ, Αντούνες, Κωνσταντακόπουλος, Αντερέγκεν, Τεϊσέιρα καθώς και Σναϊντερλάν είναι εκτός αποστολής.

 

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

 

ΛΟΥΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (18:30): Μεγάλο πισωγύρισμα αποτελεί για τη Λούτον η εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Δεν ήταν κακή, την αδικεί το αποτέλεσμα και δεν ήταν να χάσει. Όμως, το αποτέλεσμα μετράει και κάπως έτσι «πέταξε» όποια προσπάθεια έκανε προηγουμένως, είτε απέναντι στη Νιούκαστλ (4-4), είτε στον θρίαμβο με την Μπράιτον (4-0). Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά σε σχέση με τις άλλες ομάδες που είναι χαμηλά, όπως η προηγούμενη αντίπαλός της, εκτιμώ ότι παίζει πιο πολύ στα όριά της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει κοντράρει αρκετές μεγάλες ομάδες εντός έδρας. Παραμένουν εκτός και για το Λούτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι Λόκιερ (κεντρικός αμυντικός), Άντερσεν (κεντρικός αμυντικός), Νακαμπά (μέσος).

 

 

Πως παίζεται η ρουλέτα

 

ΛΟΥΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (18:30): Με MVP τον Ονάνα (με διαφορά η καλύτερή του εμφάνιση) και σκόρερ τους Χόιλουντ (17’) και ΜακΤόμινεϊ (86’), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 2-1 από το «Βίλα Παρκ» επί της Άστον Βίλα. Στάθηκε αρκετά τυχερή ανά διαστήματα, αλλά παίζει και ο τερματοφύλακας στο παιχνίδι. Και ήρθε ο Σκωτσέζος μέσος ως λυτρωτής για ακόμη μία φορά. Έφτασε τις 4 διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά έχει δρόμο να διανύσει για να μπορέσει να κάνει κάτι καλό φέτος. Την χρειαζόταν πολύ μία τέτοια νίκη, όμως, έχει μεγάλη σημασία να καταφέρει να δώσει μία συνέχεια σε αυτήν. Έτσι, θα δείξει ότι βγάζει αντίδραση, ότι έχει χαρακτήρα. Δεν φαίνεται να ήταν κάτι σοβαρό το θέμα του Σο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι διαθέσιμος. Αν δεν τα καταφέρει, αριστερό μπακ θα παίξει είτε ο Λίντελοφ (έπαιξε με την Άστον Βίλα όταν χτύπησε ο Σο), είτε ο Νταλότ. Εκτός είναι οι Μαλάσια (αριστερό μπακ), Μάουντ (μεσοεπιθετικός), Μαρσιάλ (επιθετικός), Μαρτίνες (κεντρικός αμυντικός), Γουάν-Μπισάκα (δεξί μπακ).

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X