Μπροστά στον κόσμο της «σαρώνει» στο 4.30 η ΑΕΚάρα!

Μπροστά στον κόσμο της «σαρώνει» στο 4.30 η ΑΕΚάρα!

Η Νέα Φιλαδέλφεια θα γεμίσει ξανά ζωή, ο κόσμος επιστρέφει σπίτι του και η ΑΕΚ ετοιμάζεται για ένα ποδοσφαιρικό πάρτι κόντρα στην Κηφισιά (19:00)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση σε ακόμα ένα ντέρμπι, η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τώρα καλείται να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να… σβήσει και την πικρή γεύση που της άφησε η αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης. Ο Δικέφαλος ήταν σαφώς ανώτερος και η ισοφάριση στο τέλος έφερε μεγαλύτερο… πρέπει ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά (19:00).

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια και αποτρέπει κάθε σκέψη για ποδοσφαιρική ανάλυση. Η ΑΕΚ βρίσκεται πολλά σκαλιά πιο πάνω από τους φιλοξενούμενους και μπορεί να κυριαρχήσει για να φτάσει σε μία εύκολη, άνετη και εκκωφαντική νίκη. Το combo της νίκης των γηπεδούχων με το Over 3.5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 2.25.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ΑΕΚ θα μπει στο γήπεδο με συγκέντρωση και διάθεση να… καθαρίσει το ματς όσο το δυνατόν νωρίτερα. Η «Ένωση μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της και να κυριαρχήσει, κάτι που αυτόματα θα την φέρει μόνιμα στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Με σωστό πλάνο και λίγη τύχη, οι γηπεδούχοι θα σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά μέχρι το 20ο λεπτό, γεγονός που συνοδεύεται με απόδοση 2.01.

Από εκεί και πέρα, ο Έκι Πόνσε αναμένεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα και η αγωνιστική του κατάσταση, μαζί με την τεράστια ποιότητά του, δημιουργούν ένα σημαντικό «παζλ» για την ΑΕΚ. Ο Αργεντίνος φορ, που ίσως παίξει για πρώτη φορά μαζί με τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης, μπορεί να σκοράρει σε… μισή ευκαιρία και το ενδεχόμενο να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα βρίσκεται σε απόδοση 4.30.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X