Γκολομέεβ: «Εύχομαι να χαρίσω ένα μετάλλιο στην Ελλάδα»

Γκολομέεβ: «Εύχομαι να χαρίσω ένα μετάλλιο στην Ελλάδα»

Δείτε τις δηλώσεις του Κριστιάν Γκολομέεβ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το απίθανο σερί συμμετοχών σε τελικούς Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων (αλλά και γενικά μεγάλων διοργανώσεων) συνεχίζει ο Κριστιάν Γκολομέεβ, ο οποίος πέρασε για έκτη συνεχόμενη φορά στον τελικό των 50μ. ελεύθερο, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση των ημιτελικών στη Ντόχα με 21.72.

Το επίτευγμα είναι μεγάλο και μοναδικό για Ελληνα κολυμβητή, όμως ο ίδιος δεν αρκείται σε αυτό, αφού έχει θέσει ως στόχο το δεύτερο μετάλλιο της καριέρας του, μετά το ασημένιο του 2019.

«Επτά Παγκόσμια, έξι τελικοί και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Αυτό σημαίνει ότι είμαι σταθερός και πάντα στην οκτάδα και στους πιο γρήγορους του κόσμου, που με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Χαίρομαι πολύ που τα κατάφερα σήμερα να μπω στον τελικό, παρόλο που δεν έκανα την τέλεια κούρσα. Πήγα λίγο βαθιά στην εκκίνηση και αφού το κατάλαβα, έσφιξα λίγο και προσπάθησα να μπω στην κούρσα.

Στο τέλος ένιωσα ένα σφίξιμο, αλλά εντάξει. Όσο πήγα το πρωί (σ.σ. 21.70) πήγα και τώρα, απλά λίγο πιο αργά. Αύριο έχω μία διαδρομή στον τελικό και όλα είναι πιθανά.

Θα συγκεντρωθώ, θα ξεκουραστώ και θα δούμε. Νιώθω γεμάτος, νιώθω καλά και εύχομαι αύριο να χαρίσω ένα μετάλλιο στην Ελλάδα», δήλωσε ο Γκολομέεβ.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X