ΑΕΚ: «Συναίνεση του Δημάρχου Γαλατσίου για το Ολυμπιακό κλειστό, ανήκουν στο ΕΤΑΔ οι εγκαταστάσεις»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kleisto galatsiΔελτίο Τύπου εξέδωσε πριν λίγο η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αναφορικά με την συνάντηση του Κωνσταντίνου Κοτσάτου με τον Δήμαρχο Γαλατσίου Κυριάκο Τσίρο για την χρήση του Ολυμπιακού κλειστού της περιοχής. Όπως ξεκαθαρίζεται η Ένωση έλαβε την δέσμευση του Δημάρχου ότι θα συναινέσει για να πάρει η Ερασιτεχνική από το ΕΤΑΔ (εκεί ανήκουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις όπως και όλα τα Δημόσια Ακίνητα) όλη τη χρήση του.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΑΕΚ:

«Συνάντηση είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος με τον Δήμαρχο Γαλατσίου Κυριάκο Τσίρο αναφορικά με την χρήση του Ολυμπιακού κλειστού της περιοχής από τα τμήματα της Ερασιτεχνικής τα επόμενα χρόνια.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα συναινέσει για να πάρει την χρήση του κλειστού η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και πλέον θα ενταθούν οι επαφές με το ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου) όπου και ανήκουν οι συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X